Voorbeeld pagina

Ik ben Jackie Kersten en sinds 1 mei 2012 werkzaam als Tuinvrouw & Opruimcoach:“een unieke en deskundige binnen-buitenhulp voor duurzaam woon- en leefplezier”.Ik ben een ‘mensen-mens‘, sociaal ingesteld, betrokken, resultaatgericht, energiek en als praktische duizendpoot van vele markten thuis.Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in zijn/haar woon- en leefomgeving, en wil graag mensen met elkaar verbinden en zorgen voor rust en balans in het leven.Mijn rode draad is: creativiteit, praktisch idealisme, zorgzaamheid en duurzaamheid.

Achtergrond

Ik ben geboren en getogen in een Limburgs dorpje, waar zowel mijn hardwerkende ouders als ikzelf dagelijks te vinden waren in de grote groenten-, fruit- en bloementuin. Nagenoeg zelfvoorzienend en volgens het kringloopprincipe is milieubewust en zorgzaam leven mij met de paplepel ingegoten.

Ik heb veel kennis opgedaan op het gebied van duurzaamheid en groen via diverse studies, waarbij de relatie mens-leefmilieu in de breedste zin van het woord centraal staat. Op werkplekken bij non-profit organisaties ‘met een missie’, heb ik veel ervaring opgedaan met projectmatig werken in huis en tuin en begeleiding en ondersteuning van vrijwilligers, in de functie van projectmedewerker milieu, communicatiemedewerker duurzaam wonen en ecologisch groenbeheerder.
Vrijwilligersactiviteiten op het gebied van mantelzorg, huis en tuin, bestuurswerk en 20 jaar in Natuurtuin Bottendaal zijn een grote meerwaarde voor mijn zaak. En misschien heb ik wel het meeste over mezelf geleerd in trainingen voor bewustwording en persoonlijke groei!

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn site. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!