Over ons

achtergrond

Ik ben geboren en getogen in een Limburgs dorpje, waar zowel mijn hardwerkende ouders als ikzelf dagelijks te vinden waren in de grote groenten-, fruit- en bloementuin. Nagenoeg zelfvoorzienend en volgens het kringloopprincipe is milieubewust en zorgzaam leven mij met de paplepel ingegoten. 

Ik heb veel kennis opgedaan op het gebied van duurzaamheid en groen via diverse studies, waarbij de relatie mens-leefmilieu in de breedste zin van het woord centraal staat. Op werkplekken bij non-profit organisaties ‘met een missie’, heb ik veel ervaring opgedaan met projectmatig werken in huis en tuin en begeleiding en ondersteuning van vrijwilligers, in de functie van projectmedewerker milieu, communicatiemedewerker duurzaam wonen en ecologisch groenbeheerder.

Vrijwilligersactiviteiten op het gebied van mantelzorg, huis en tuin, bestuurswerk en 20 jaar in Natuurtuin Bottendaal zijn een grote meerwaarde voor mijn zaak. En misschien heb ik wel het meeste over mezelf geleerd in trainingen voor bewustwording en persoonlijke groei!